Szybki ten zielony tydzień. Dla tych co lubią mięso dzisiaj będzie i dla tych, którym smakuje kozi ser.
1)WOŁOWINA Z GROSZKIEM
2) FASOLA SZPARAGOWA Z KOZIM SEREM
Potrzebujesz: polędwicę wołową, groszek cukrowy, marchew, kiełki fasoli mung, kilka plastrów pędu bambusa, czosnek, 2 łyżki oleju. Do marynaty: łyżka sosu sojowego, oleju orzechowego, łyżeczka mąki kukurydzianej.
Jak wykonać: składniki marynaty wymieszaj w dużej misce. Mięso pokrój w cienkie plastry i do marynaty na pół godziny.
Warzywa pokrój w paski i wrzuć na rozgrzaną patelnię. Smaż 4 minuty.
Potem do woka daj mięso. Smaż 3-4 minuty. Dodaj warzywa. Wymieszaj. Smacznego
Start Box WellU
Promocje lis 14, 2023
Bez kategorii lut 3, 2023
Cannavi by Nutrivi
Bez kategorii maj 27, 2021